Patric Rylander

Välkommen till min blogg! Här skriver jag om den "lilla" och den "stora" världen ur mitt perspektiv. Mitt liv handlar mycket om min fru Rakel, vår dotter Agnes, vår nyfödde kille Edvin, katterna Gösta och Sune och vårt radhus i Krusboda i Tyresö. Borgerlig och värdekonservativ kristdemokrat.

Namn:
Plats: Tyresö, Stockholm, Sweden

Snart 40 och sysslat med samhällsfrågor under större delen av mitt liv, genom kd, men också som ledarskribent vid flera landsortstidningar. Praktiserande katolik och stolt far. Numera kanslichef för kd i Stadshuset, men här skriver jag inte som tjänsteman utan som tyckare och kd-politiker.

24.7.06

Slut på semestern

Tillbaka i Stadshuset efter tre veckors semester. Känns skönt att börja jobba med valrörelsen på heltid igen. Valet närmar sig ju med stormsteg. Har dessutom upptäckt att jag nog är lite för rastlös för att ha riktigt långa sammanhängande semestrar.

Igår kampanjade vi ett gäng från Tyresö, Nacka och Skarpnäck på Flatenbadet. Sommartidningar och framför allt badbollar blev en succé. Tidigare i sommar har det mest varit kd-flygblad om fastighetsskatten som delats ut.