Patric Rylander

Välkommen till min blogg! Här skriver jag om den "lilla" och den "stora" världen ur mitt perspektiv. Mitt liv handlar mycket om min fru Rakel, vår dotter Agnes, vår nyfödde kille Edvin, katterna Gösta och Sune och vårt radhus i Krusboda i Tyresö. Borgerlig och värdekonservativ kristdemokrat.

Namn:
Plats: Tyresö, Stockholm, Sweden

Snart 40 och sysslat med samhällsfrågor under större delen av mitt liv, genom kd, men också som ledarskribent vid flera landsortstidningar. Praktiserande katolik och stolt far. Numera kanslichef för kd i Stadshuset, men här skriver jag inte som tjänsteman utan som tyckare och kd-politiker.

2.7.06

"Liket" lever - ett tag till i alla fall :)

Efter att ett tag ha tvivlat på bloggens framtid har jag bestämt mig för att göra ett seriöst försök att komma igång igen. Det är inte lätt att hinna med, men jag tror att det behövs fler, inte färre röster, som driver på för en ny regering med starkt kristdemokratiskt inflytande, och som inom kd argumenterar för en kristdemokrati som sträcker på sig och lyfter fram partiets särart i borgerlig och värdekonservativ anda.

Den som vill höra internt partiskvaller kommer nog inte att hitta så mycket läsbart här. Helt enkelt för att jag tycker att det är ganska ointressant. Däremot hoppas jag kunna bidra med vassa argument och skarpa kommentarer... vi får se hur det går :)