Patric Rylander

Välkommen till min blogg! Här skriver jag om den "lilla" och den "stora" världen ur mitt perspektiv. Mitt liv handlar mycket om min fru Rakel, vår dotter Agnes, vår nyfödde kille Edvin, katterna Gösta och Sune och vårt radhus i Krusboda i Tyresö. Borgerlig och värdekonservativ kristdemokrat.

Namn:
Plats: Tyresö, Stockholm, Sweden

Snart 40 och sysslat med samhällsfrågor under större delen av mitt liv, genom kd, men också som ledarskribent vid flera landsortstidningar. Praktiserande katolik och stolt far. Numera kanslichef för kd i Stadshuset, men här skriver jag inte som tjänsteman utan som tyckare och kd-politiker.

19.5.06

Alliansen måste visa ryggrad

Idag samlades Allians för Sverige till konvent på Söder. Bra, intressant och trevligt. Men Alliansen måste ta sig i kragen. Det finns flera viktiga frågor där man ännu inte har presenterat en tydlig reformagenda. Om detta skrev jag i veckan i Världen Idag och i lördags i Svenska Dagbladet tillsammans med Tyresös moderata kommunalråd Mats Fält.

Här kommer länken till en artikel ur tidningen Kristdemokraten häromveckan där jag bland annat menar att en regering som vill ha kd:s stöd måste förbinda sig att reformera familjepolitiken snarast efter valet.