Patric Rylander

Välkommen till min blogg! Här skriver jag om den "lilla" och den "stora" världen ur mitt perspektiv. Mitt liv handlar mycket om min fru Rakel, vår dotter Agnes, vår nyfödde kille Edvin, katterna Gösta och Sune och vårt radhus i Krusboda i Tyresö. Borgerlig och värdekonservativ kristdemokrat.

Namn:
Plats: Tyresö, Stockholm, Sweden

Snart 40 och sysslat med samhällsfrågor under större delen av mitt liv, genom kd, men också som ledarskribent vid flera landsortstidningar. Praktiserande katolik och stolt far. Numera kanslichef för kd i Stadshuset, men här skriver jag inte som tjänsteman utan som tyckare och kd-politiker.

14.8.06

"Tyresö i spetsen för hemomsorg"

Tidningen Världen Idag har idag en stor intervju med mig och en artikel om vad som sker i bland annat Tyresö för att öka valfriheten och flexibiliteten för familjerna. Här hittar du artiklarna:

Klicka här för att läsa intervjun med mig.

Och här för att läsa om Tyresö.

2 Comments:

Blogger Sofiebergs-Carlsson said...

Ja, ja, det är väl bra att du kämpar åtminstone. Lite konstigt dock att den allians som ditt parti ingår i inte har något att komma med vad gäller familjepolitiken. Inte ETT ord i valmanifestet!

Hur känner Du för Din allians politiska prioriteringar?

3:32 em  
Blogger Patric Rylander said...

Nu har det hänt en hel del sedan du skrev ditt inlägg...Det kom en familjepolitisk uppgörelse som var okej, även om jag inte gillar jämställdhetsbonusen och att alliansen vill sätta en maximinivå för hur högt vårdnadsbidraget får vara. Det finns en hel del kvar att göra. I Tyresö har vi redan ett sags vårdnadsbidrag och i Stockholm kommer vi inom kort ansöka om att få gå före.

12:04 fm  

Skicka en kommentar

<< Home